Locatie gerecycled plastic bankje

Samen met ROVA startten we de aanpak 'Terugwinnaars'. Doel van de actie is om de kwaliteit van ons gescheiden PMD-afval te verbeteren. De resultaten zijn positief; het PMD wordt beter gescheiden! Daarvoor bedanken we onze inwoners hartelijk! Als dank voor alle inzet willen we graag iets teruggeven: een gerecycled plastic bankje in onze gemeente. Wat is de beste plek hiervoor? Op de Elshof, bij de Noordmanshoek of op het kerkplein in Olst? Stemmen kon tot begin maart 2023. 

Elshof 

Op de Elshof zetten bewoners zich in voor een gezellige, veilige en opgeruimde omgeving. Het bankje komt hier goed tot zijn recht. Een plek om even te rusten na een lange werkdag of mooie wandeling of om te genieten van het uitzicht en een leuk gesprek. Stem je voor het bankje op de Elshof? Dan zoekt Plaatselijk Belang Elshof samen met bewoners een mooie plek uit. 

Noordmanshoek 

Dit project is een initiatief van inwoners uit Wijhe (stichting Noordmanshoek) en straalt duurzaamheid uit. Een bankje gemaakt van gerecycled plastic past hier goed bij. Stem je voor het bankje op de Noordmanshoek? Dan wordt in het plan meteen een mooie plek gereserveerd waar je tot rust kan komen, een goed gesprek kan voeren of kan genieten van het gebied.  

Kerkplein Olst 

In Olst is een bewonersgroep bezig met de herinrichting van het kerkplein. In het plan is ook behoefte aan een plek om samen te komen en elkaar te ontmoeten. Een bankje komt daar dus goed terecht. Hoe de plannen er precies uit komen te zien ligt nog niet vast. Stem je voor het bankje op het kerkplein? Dan tekent de werkgroep hier een mooie plek voor in. 

Over stemmen op locatie bankje

278

0 stappen

Looptijd voorbij

Stappen

< >
Deel dit
Mail
Bellen