Over deze website

Deze website van Olst-Wijhe zetten we in voor plannen, beleid en inspraakprocessen in de gemeente. Om informatie te delen over projecten in jouw buurt en om jouw input en feedback te krijgen.  

Bij elk participatieproject of inspraakproces betrekken we mensen op een andere manier. We vragen je bijvoorbeeld om te stemmen op ideeën of plannen, om een reactie te geven op een voorstel, een prioriteit kenbaar te maken of een enquête of onderzoek in te vullen. Op de homepagina zie je welke processen of projecten actief zijn en in welke fase een proces of project zit. 

Hoe kun jij meedoen? 

Je kunt altijd de actieve en openbare projecten bekijken. Afhankelijk van het onderwerp moet je wel inloggen om iets te kunnen doen. Denk aan stemmen, reageren, een enquête of onderzoek vullen.

Is het fijn wonen/werken in de gemeente Olst-Wijhe? Of zijn er dingen die beter kunnen in de verschillende wijken als het gaat om beheer en onderhoud van de openbare ruimte (denk hierbij aan de str...
lees meer
Onze omgeving is volop in beweging. Ons klimaat verandert, er is een tekort aan huizen, de samenstelling van de bevolking verandert en er zijn grote problemen elders in de wereld. Deze en andere za...
lees meer
Deel dit
Mail
Bellen