Veel gestelde vragen Participatie website

Hieronder vind je een overzicht met meest gestelde vragen

Waarom kan ik geen bijdrage plaatsen of niet reageren? 

Participeren, reageren en/of stemmen kan alleen als een bepaalde fase van een project actief is. Soms vragen we alleen aan bepaalde groepen deelnemers om een bijdrage te leveren. Als jij aan een project kunt bijdragen, dan krijg je of een brief met inlogcode of zie je een knop op de webpagina waarop je kunt klikken.  

Kan ik de website ook zelf gebruiken voor bijvoorbeeld een inspraaktraject? 

Nee, het is helaas niet mogelijk om deze website in te zetten voor eigen trajecten of inspraaktrajecten. 

Wat gebeurt er met mijn gegevens? 

In ons Privacybeleid vind je meer informatie over het verzamelen en gebruiken van gegevens. Jouw gegevens worden nooit gebruikt voor reclame, marketing of andere vormen van spam. 

Welke e-mails ontvang ik? 

Je kunt automatische e-mails ontvangen nadat je hebt deelgenomen aan een activiteit op het platform, bijvoorbeeld als je hebt gestemd of je mening hebt achtergelaten. 

Is het fijn wonen/werken in de gemeente Olst-Wijhe? Of zijn er dingen die beter kunnen in de verschillende wijken als het gaat om beheer en onderhoud van de openbare ruimte (denk hierbij aan de str...
lees meer
Onze omgeving is volop in beweging. Ons klimaat verandert, er is een tekort aan huizen, de samenstelling van de bevolking verandert en er zijn grote problemen elders in de wereld. Deze en andere za...
lees meer
Deel dit
Mail
Bellen